luni, 25 martie 2013

Branded (2012)

Branded (2012) 

  Branded este un SF scris si regizat de Jamie Bradshaw si Aleksandr Dulerayn. Amplasat intr-un viitor distopic, unde branduri corporatiste au creat o populatie deziluzionata, efortul unui singur om, pentru a afla adevarul din spatele conspiratiei va duce la o lupta epica impotriva unor forte ascunse care controleaza lumea.




Fantastic Voyage (1966) - calatorie fantastica - O calatorie extraodinara in interiorul Corpului Uman Pana la creier.

Grant conduce o echipa de oameni de stinta, trimisi intr-o misiune experimentala bizara. Printr-un proces revolutionar si inca netestat, oamenii de stinta si vehiculul lor de transport sunt micsorati si injectati apoi in sangele unui alt om de stinta aflat in pragul mortii. 
Misiunea lor este sa elibereze un cheag de sange cauzat de o incercare de asasinare. Printre membrii echipei se afla insa si un sabotor, ce doreste ca secretele omului de stinta sa moara impreuna cu acesta.
Prin efectele speciale, care au si castigat un premiu Oscar, este descrisa calatoria grupului prin corpul omului de stinta si pericolele intalnite de ei in calatoria lor fantastica: anticorpii periculosi, ramasitele de tutun din plamani si alte obstacole.   Vizionare placuta . <3

vineri, 15 martie 2013

Real Men in Black Encounters


Dimensiunea a patra

Eliberarea de debut opere cinematografice și de filme Grolsch VICE reunește o trilogie captivantă de Harmony Korine, Fedorchenko Alexsei și Kwiecinski ianuarie Cei trei , au creat trei povești unice, care ofera pana viziunea lor din acest plan superior de existență, a patra dimensiune. Fiecare cineast ia caracterul său într-o călătorie care schimbă modul în care vedem lumea și pe ei înșiși. Și fiecare cineast va oferi o perspectivă diferită asupra a ceea ce a patra dimensiune este.