joi, 3 ianuarie 2013

2013 - PRIMUL AN AL NOULUI PAMANT2013 - Primul An al Noului Pamant Noul mesaj transmis de Lordul Metatron prin James Tyberonn

Traducere Diana Rus 11 Noiembrie 2012

Noul mesaj transmis de Lordul Metatron prin James Tyberonn

            Magnificul Inceput 

Salutari Maestrilor! 
Va invaluim pe toti si pe fiecare dintre voi, cu energie de hranire si cu campul care va da putere, pentru ca fiecare dintre voi este cu adevarat Maestru pe calea sa catre Inaltare. Este scopul nostru sa va oferim inspiratie si claritate, insa, intr-adevar, este o data si pentru totdeauna necesar ca VOI, ca FIINTE sacre si suverane, sa practicati discernamantul cu acesta si cu orice alt mesaj preluat prin channeling. Vom incepe acest mesaj referitor la 2013, un an cu adevarat de bun augur, prin a ne adresa fricilor pe care multi dintre voi le pot avea. Va vom spune, pentru inceput, ca Inaltarea Planetei va avea loc cu adevarat!. Voi ati facut ca lucrurile sa se intample in acest fel. Insa ne dorim sa clarificam ca aceasta este absolvirea Planetei Pamant, o extindere in care a avut loc, in cele 12 Dimensiuni.
Lunga numaratoare calendaristica
Multi dintre cercetatorii vostri Mayasi au cautat sa inteleaga ce implica data de 21 Decembrie 2012, a calendarului lung. Ei s-au intrebat daca s-ar putea sa fi fost scris nu de catre Maya, ci de catre "Dumnezeii Natiunii lor Stelare". Unii au fost tematori ca aceasta va implica un sfarsit cataclismic al planetei. Altii ar putea simti ca marcheaza data de "Intoarcere a Zeilor Stelari" si, implicit, in unele dintre textele Mayase pastrate. Va vom spune ca Inaltarea este un nou inceput. Si in 2013, Pamantul este in noul format, care va permite "Reintoarcerea" prezisa. Insa mult discutatul "Contact" nu va avea loc in modul 3D, la care v-ati putea gandi. Mai degraba va fi abilitatea umana de a se ridica lucid, de a se inalta in mod constient, in dimensiuni mai inalte. In acest fel va avea loc contactul. Nu mai este deloc o planeta in care profesorii binevoitori vor trebui sa se materializeze tri-dimensional, pentru a asista! Noul Pamant poarta acum o matrice prin Reteaua Cristalina, care ii va permite omenirii sa fie mult mai constienta de adevarata lor natura din cadrul multidimensionalitatii. Se va intampla!. Si facand aceasta, veti deveni constienti de faptul ca VOI sunteti aceia pe care i-ati asteptat!!! Totul, in Timp, va mai dura cativa ani.
Insa va incepe in 2013! Dupa cum v-am mai spus inainte, Inaltarea in masa a Omenirii are loc in timp de 300 de ani! Si, intr-adevar, se va intampla si acest lucru, insa este absolut Inaltarea Pamantului cea care permite Inaltarea Omenirii. Toate la timpul lor, totul se va intampla in timp util. In consecinta, acum, marea majoritate a populatiei nu va vedea o schimbare imediata pe Pamant. 
Se vor trezi pe 22 Decembrie 2012 si vor spune, "Care a fost marea scofala?" Chiar si aceia dintre voi, aflati pe cale, nu vor vedea ca au avut loc schimbari imediate. Va rugam cu caldura sa priviti lumea din jurul vostru, pentru doar un moment. Ce vedeti? Punctele de vedere ale media inca raporteaza razboi, crime, dezastre si prevad colapsuri economice. Si asta este ceea ce se vede in 3D. Este, adesea, plina de tristete si suferinta, nu-i asa? Profetii apocaliptici sunt foarte harnici pe acest subiect, nu-i asa? Multi dintre speculantii 3D se afla pe un teren fertil, in mod particular pe aceasta scena, generand frica de urmatoarele ciocniri ale cometelor, asteroizilor, de cutremure de pamant, cataclisme provocate de inversarea polilor si de prabusirii economice. Indiferent ca recunosc acest lucru sau nu, ei se hranesc pe seama fricii pe care o genereaza. Maestrilor, intotdeauna au existat si continua sa existe raspandaci pe planeta – cei care prezic tristetea si moartea si transmit avertismente de frica. Ceea ce nu se recunoaste este faptul ca, chiar si aceia care par a fi inradacinati in negativism, servesc un scop al dualitatii – si, in mod sigur, o privire rapida in jurul globului, ar putea parea justificarea atitudinii lor. Insa va spunem ca e vorba despre energia veche. Si nu e rolul Spiritului sa va spuna la nesfarsit sa nu renuntati la speranta sau sa nu renuntati la liberul vostru arbitru. Mesajul nostru este acela de a va spune despre Divinitatea voastra si de a va spune doar ca simplu fapt, ca punct al adevarului, ca planeta se afla acum pe varful "Anului Unu al Noului Pamant". Intr-adevar, omenirea o va urma – si, foarte rapid, se va Inalta si ea! Va aflati in mod absolut pe drumul cel bun, ca acest lucru sa se intample. Asa ca, dragilor, va spunem din nou ca Inaltarea Planetei se va intampla si Omenirea o va face si ea, de asemenea! Chiar daca multi dintre oameni nu recunosc acest lucru, in constiinta 3D, Pamantul s-a schimbat cu adevarat, trecand gradat la noua paradigma. Asa ca e timpul sa ne eliberam de vechile energii ale FRICII. Profetiile osandei, dezastrele Cataclismelor Globale NU vor avea loc. Economia nu va cadea in haos. La ce ar servi? Nu aceasta este calea Noii Planete.
Va asiguram ca in 2013 va rasari un nou soare – si este, intr-adevar, soarele schimbarii. El aduce lumina magnificului Pamant Nou. Si, Dragilor, nu vrem sa spunem magnific. In aceasta noua era, acest lucru este in sarcina cautatorilor – sa proiecteze bucurie, sa proiecteze lumina, pentru ca, in extinderea Armonicilor Cristaline, este amplificat fiecare foton al luminii mentale, pe care il proiectati. Si acest lucru se intampla mult mai rapid in Noua Energie. Asa ca, rolurile voastre sunt duse catre o noua bunavointa, pe masura ce va cresc puterile de creatie. Asa ca, discutam in mod specific despre 2013!
2013: Anul Unu al Noului Pamant 2013 este un an incredibil de important din multe puncte de vedere – chiar mai mult decat 2012. Multi dintre voi s-ar putea sa fi simtit anul 2012, ca fiind apogeul si ceea ce urmeaza este declinul. Dragilor, munca voastra de-abia acum incepe! Si va spunem ca 2013 aduce provocari si sarcini pe care ati fost cu totii de acord sa le indepliniti, prin contractele voastre de suflet. 2013 este un nou inceput, in toate sensurile. Insa nu e timpul sa va culcati pe lauri. Noul Pamant contine, in interior, propriul curs al secventelor lineare, punctele de intersectie multidimensionale si portile de timp. De fapt, este vorba despre punctele de consolidare ale timpului colector, care i-a permis Inaltarii sa aiba loc. Aceste puncte sunt porti prin care au intrat multi dintre voi, care sunt calatori din viitor, Siriusieni-Pleiadieni-Navigatori Arcturieni si Purtatori de Coduri au intrat prin aceste portaluri, pentru a se afla pe planeta pentru Inaltare. Si, in multe feluri, misiunile voastre de-abia au inceput. 2013 este o perioada pentru ca purtatorii de coduri sa inceapa sa impleteasca aceste puncte impreuna, intr-o modalitate de la emisferic, la global. De o importanta particulara este ca acesti Purtatori de Coduri sa amestece energiile a ceea ce este denumita ca fiind emifera nordica cu emisfera sudica. Anumite culmi cheie din sud, cum ar fiPatagonia, Uluru, Islanda de Est si Kilimanjaro vor fi ancorate la Noul Firmament, de-a lungul anilor urmatori.
Aceia dintre voi care ati servit ca Purtatori de Coduri ale pre-Inaltarii, veti fi chemati sa va asumati un mare rol de conectare a punctelor cheie, pentru sporirea Noului Firmament.
Noul Firmament incepe in 2013
– Desavarsirea Grilei Cristaline, pe data de 12-12-12, va spori formarea Noului Firmament. Noul Firmament este de o importanta vitala pentru Inaltarea omenirii si este, cu adevarat, o extensie a retelei complete.
Anumite puncte de pe planeta voastra au energii rare, care le permit sa fie puncte de conexiune. Newgrange este unul dintre acestea, Islanda de Est este altul. Ambele sunt multifatetate – puncte de retea multidimensionala. Ambele sunt Portaluri care transcend dimensiunile si timpul. Ambele au fost conectate direct la punctele speciale ale penta-dodecaedrului dublu stelat, al Retelei Cristaline 144. Acestea au fost remodelate sa se conecteze direct la Noul Firmament, care isi incepe formarea spontan, imediat dupa desavarsirea din 12-12-12 si renasterea (repornirea) din 21 Decembrie 2012.

Este important de notat faptul ca procesul de Inaltare are loc la data de 12-12-12. 

Data de 12-12-12 permite ca energia Cristalina sa se manifeste in Noul Pamant. Ii permite noului ADN al planetei sa se racordeze in campul cristalin, sa se conecteze la Noua Retea si sa se contopeasca cu "Reteaua Umana". Toate acestea se intampla la orele 12:12 in data de 12-12-12. Atunci are loc o repornire si permite ca "nasterea Noului Pamant" sa aiba loc la data de 21 Decembrie 2012. Atunci incepe noua munca. Noul Firmament! V-am vorbit mai devreme despre nasterea noului Firmament (Intindere) Planetar. Acesta se va exterioriza ca doua benzi eliptice de arcuri frecventiale iridiscente, care vor inconjura Pamantul, asa cum a facut cu eoni in urma. Unul dintre acestea este un inalt rafinat Electro-Magnetic, in sinergie rezonanta si emite o nuanta aurie. Celalalt este Cristalin si emite o culoare stralucitoare de platina. Acestea se vor invarti deasupra dublului penta-dodecaedru 144 al retelei 144. In termeni inalt tehnici, firmamentul va indeplini functia de transducere a oscilatiilor frecventei supra-cristaline, intr-o retragere piezoelectrica de interfata a retelei, aceasta permitand integrarea circuitului complet a energiilor gamma-cristaline, ale Campului Unificat din Tula, Marele Soare Central.
In termeni mult mai clari, firmamentul va transforma valuri puternice de energie celesta, intr-o forma benevolenta care poate fi mai usor primita pe Planul Terestru. Ca sa spunem asa, firmamentul este un enorm transformator si val protector! Va lustrui energetic si va forma pe mai depate si va rafina energiile celeste, in aplicarea acestora in dimensiunea a 12-a a Pamantului. Cele doua benzi eliptice vor crea un camp de frecventa OM. Ele vor straluci pe cerul noptilor din 2038, aparand cumva similar cu Aurora Boreala.
 Acum, faza initiala de ancorare a Noului Firmament va incepe cu ocazia Echinoctiului din Martie, 2013. Atunci va avea loc o deschidere a catorva vectori cheie, inclusiv Islanda de Est si Patagonia (la cheia de latitudine 51). Ambii vor primi descarcari de coduri ale unitatilor de constiinta, numite Akash. Acestea activeaza descarcari de lumina-energie si structuri in emisfera sudica, in 2013. Multi vor fi aceia care vor fi atrasi sa le ancoreze.
Emisari ai Noului Pamant
Dupa cum v-am explicat mai devreme, exista un numar mare de suflete care au ales sa vina pe Pamant in acest timp, din dimensiuni de dincolo de a cincea – atat din viitorul Pamantului, cat si din viitorul lumilor inalt dimensionale, cu scopuri care vor fi mult mai bine intelese de catre voi, in 2013. Voi sunteti cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. V-ati intors din viitor, in termenii vostri, in timpul Pamantesc liniar, sa asistati omenirea sa navigheze prin timpurile zbuciumate care s-au dezvaluit in ultimii 40 de ani si timpurile care se vor dezvalui in urmatorii 26 de ani, conducandu-ne catre punctul cheie din 2038. Vedeti voi, multi dintre voi sunt cu adevarat treziti din viitorul vostru, in roluri din trecut, din 2011 si 2012. Si asta a fost destinat. Portalurile de timp ale acelor doi ani au fost puncte de atragere pentru munca pe care ati depus-o din 2011, pana in 2012. Voi vedeti Noul Firmament desavarsit, in anul vostru 2038. Nu este scris in Piramide?
Edgar Cayce a facut, intr-adevar, aluzie la acest an 2038. Este un alt punct de referinta major, in Inaltarea omenirii. Unii dintre voi nu vor mai fi prezenti fizic in 2038, insa veti avea misiuni cheie in asistarea celor care au fost chemati pentru aceasta munca. Veti darui pre-asamblarea in conectarea punctelor cheie si veti inspira cautatorii Copiiilor de Cristal, pentru desavarsirea Noului Firmament din 2038. Vedeti voi, multi ati trait DE MULTE ORI, experienta INALTARII ALTOR PLANETE SI A ALTOR LUMI si cunoasteti pericolele. Voi intelegeti mecanismele. Iar ceea ce ramane este stabilirea noii directii, ancorarea Noului Firmament. Insa nu uitati niciodata, in adaugare la Codurile de ancorare, este esential ca in 2013 sa-i asistati pe toti, prin a va straluci lumina si nu prin a ceda ultimele chinuri ale Fricii, prin a acapara ultimelor lovituri ale Vechii Energii.
Ce se va intampla in 2013 ? 
Ce se va intampla in 2013? Este un nou inceput. Acest nou inceput este Noul Tipar al Noului Pamant. Inaltarea Pamantului a permis revizuirea dimensionala si extinderea planetara a planetei.
Pamantul este extins in campul Cristalin, extins din dimensiunea a 5-a, catre cele 12 dimensiuni.
       Date de Putere si Faze de Activare in 2012.
Energiile lui 2013 vor fi mai putin intense decat cursa de obstacole a frecventelor crescute, traite de omenire in 2011 si 2012. Si asta, in timp ce totul va fi mai usor in 2013. Exista anumite chei de frecventa, care au loc la date specifice in 2013. Echinoctiile, solstitiile si, in special, eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare prezentand deschideri ale portalurior unice pentru Noul Pamant. Pe durata acestor echinoctii, solstitii si, in special, a celor 5 eclipse din 2013, o renastere a energiilor va inunda planeta. O sinergie naturala ca aceasta va putea si se va intampla la aceste pozitii astronomice. Pentru ca aceste trei evenimente (solstitiile, echinoctiile si eclipsele) deschid cu adevarat portaluri – deschideri care au fost dintotdeauna evenimente unice pentru astfel de transferuri. In 2013 ele sunt chiar mai mult multifatetate decat acelea potente, care au avut loc din 2009.
            Fiecare dintre datele de mai jos, in 2013, ofera urmatoarele: 
1) Timp pentru o profunda introspectie catre recunoasterea de sine, in Noul Pamant
2) Cresterea energiilor din nodurile de putere, cresterea abilitatii de viziune si a viselor lucide.
3) O fereastra pentru reincarcarea si echilibrarea energiilor
4) Echinoctiul din Martie: Ancorarea Firmamentului in puncte specifice de pe planeta!
Aceste date cheie ale 2013 sunt urmatoarele:
** Martie 20, 2013 – Echinoctiu
** Iunie 21, 2013 – Solstitiu
** Septembrie 22, 2013 – Echinoctiu
** Decembrie 21, 2013 – Solstitiu
Acum eclipsele capata o calitate si mai deosebita, oferind atragerea energiilor catalizatoare ale schimbarii – atat la nivel individual cat si pentru planeta. In 2013, acestea vor fi deosebit de puternice. Va fi timpul perfect sa va schimbati cursul in viata, dupa ce meditati pe echinoctii si solstitii, inspre directia de sine si calibrare.
2013 inseamna o noua Planeta, un timp nou si multi dintre voi vor descoperi un scop reinnoit si vor porni, cumva, pe un ritm diferit, sau vor ramane pe acelasi ritm cu o noua perspectiva sau in cadrul unui nou grup... Multi dintre voi isi voi descoperi un nou pas in 2013 sau vor aduce la suprafata un talent prolific, care mai inainte a fost adormit.
** Eclipsa Lunara din Apr 25, 2013
** Eclipsa Solara din Mai 10, 2013
** Eclipsa lunara din Mai 25, 2013
** Eclipsa Lunara din Oct 18, 2013
** Eclipsa Solara din Nov 03, 2013
 Vor exista doua faze specifice, de mare importanta, in 2013!!
Prima este intre 10 Mai-22 Iunie, cand care va avea loc deschiderea unei mari Triade, care va permite reechilibrarea si contemplarea unei noi directii. Aceasta perioada implica o eclipsa de soare si una de luna, conducand catre Solstitiul din Iunie. Este, de asemenea, un timp bun pentru ca Purtatorii de Coduri sa calatoreasca catre nodurile de putere.
– A doua faza a triadei are loc intre 20 Septembrie si 4 Noiembrie. Este actiunea de completare a ceea ce a avut loc in prima triada. Reprezinta un timp in care indivizii sa-si manifeste noul sine, noul scop, noul partener, asociatie sau directie. Este un timp de intensa re-energizare, re-vitalizare a fortei de viata.
Inchiderea! 
Va spunem ca anul 2013 este un timp in care sa zburati, sa infloriti. Pentru multi dintre voi va fi un an al schimbariiExista o noua energie pe planeta. Voi ati creat-o. Inca mai este mult de facut. Folositi acest timp, pentru a va gasi rolurile. Pentru aceia dintre voi care ati stat pe margine, considerand sa va luati mai multe roluri de conducere, sa va scrieti cartea, sa va exprimati artistul interior... 2013 este anul vostru. Energia va va sprijini binele cel mai inalt. In 2013 va luati un al doilea avant. Porniti intr-o noua misiune. Pentru Purtatorii de Coduri este noul rol de a codifica si ancora Noul Firmament, si aceasta incepe in 2013!
Eu sunt Metatron si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Sunteti Iubiti. …Si asa si este… si este asa!
sursa : editura_foryou